Om oss

Om oss

Vasco – Vår fyrbenta arbetskamrat!

Bergslagshus AB drivs av Lasse Thörnblom som är byggnadsingenjör och snickare i botten. Lasse har lång erfarenhet inom byggbranschen och har till större delen arbetat med eget företagande, både som konsult och entreprenör. Har även varit anställd som fastighetsansvarig där han arbetat med bl a byggnadsvård. Våra medarbetare erbjuder en bred yrkeskompetens från finsnickeri till kvalitativa snickeriarbeten. Vi har god kontakt med yrkeskunniga golvläggare, kakelsättare, målare mm för att kunna erbjuda en helhetslösning.

Vi åtar oss allt inom bygg!

 

Lasse Thörnblom får pris för att han jobbar med service, kvalitet och goda resultat

 Vår affärsidé

Att leverera förtroende, långsiktighet och erbjuda effektiva, moderna och behovsanpassade byggtjänster med människan i centrum.

 

Vår kvalitetspolicy

Genom att ständigt utveckla och förbättra produkter och tjänster samt anpassa dem efter våra kunders behov ska Bergslagshus bibehålla och förstärka förtroendet hos kundkretsen. Kvalitet är bolagets viktigaste konkurrensmedel, vilket innebär att varje medarbetare måste utföra sitt arbete, internt eller externt, på ett korrekt sätt och leverera tjänsten i rätt tid.

Ingenting är omöjligt…